SMALL SHOP

από 750€

Ένα σύγχρονο εργαλείο ηλεκτρονικών πωλήσεων

Η βέλτιστη λύση για επιχειρήσεις με λίγα προϊόντα. Μικρά και ευέλικτα shops, με όλες τις λειτουργίες ενός μεγάλου καταστήματος και δυνατότητα σύνδεσης με εξωτερικά συστήματα (τράπεζες, skroutz, ERP). Άμεση δημοσίευση των προϊόντων ακόμα και από κινητά ή tablet, ιδανικό για μικρές επιχειρήσεις που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

χαρακτηριστικά

 • Mobile διαχείριση
  Άμεση και γρήγορη διαχείριση του καταστήματος μέσω κινητού ή tablet. Πρόσβαση σε όλο το διαχειριστικό περιβάλλον της σελίδας
 • Διαχείριση προϊόντων
  Εύκολη δημιουργία, τροποποίηση, διαγραφή προϊόντων. Δυνατότητα προσθήκης εικόνων, μαζικών εκπτώσεων, επιλογής χαρακτηριστικών και έλεγχος αποθέματος. Mobile uploading προϊόντων απευθείας από συσκευές.
 • Διαχείριση παραγγελιών
  Εύκολο σύστημα διαχείρισης για μαζική επεξεργασία, μετατροπές και αποστολές προϊόντων.
 • One page check out
  Επιλογή προϊόντων, μετατροπές στο καλάθι, checkout φόρμες και υπολογισμός μεταφορικών ανάλογα με το βάρος και τον όγκο σε μια σελίδα, για μεγαλύτερη ευκολία και ελαχιστοποίηση εγκατάλειψης της παραγγελίας στο τελευταίο βήμα.
 • Ηλεκτρονική τιμολόγηση & πληρωμές
  Ενεργοποίηση όλων των διαθέσιμων τρόπων πληρωμής (τραπεζική κατάθεση, paypal, αντικαταβολή και σύνδεση με μηχανισμό ePOS για VISA Mastercard κ.ά). Αυτοματοποιημένη ηλεκτρονική αποστολή αποδείξεων ή τιμολογίων.
 • Αναφορές – στατιστικά
  Καταγραφή αποτελεσμάτων μέσω γραφημάτων με πολλαπλά φίλτρα και δυναμική σχεδίαση, για παρακολούθηση των παραγγελιών, της επισκεψιμότητας και άλλων δημογραφικών στοιχείων.
 • SEO & GDPR READY
  Διαδικασίες βελτιστοποίησης της κατάταξης του καταστήματος στη μηχανή αναζήτησης της Google και εγκατάσταση checkbox σε όλες τις φόρμες επικοινωνίας που εγγυώνται την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών.
 • Εκπαίδευση
  Εκπαίδευση ενός ή περισσότερων χρηστών μέσω tutorial και εντύπων, στο διαχειριστικό περιβάλλον της ιστοσελίδας.

λόγοι να το επιλέξεις

blur-close-up-design-196645-scaled.jpg

Συνδεσιμότητα

Συνδέστε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα με πολλαπλά εξωτερικά συστήματα, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια. Δώστε στους πελάτες σας τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν όλα τα νέα εργαλεία μέσα από το site σας.

nik-macmillan-280300-unsplash-scaled.jpg

Επεκτασιμότητα

Επιλέξτε να επεκτείνετε το eshop σας, προσθέτοντας νέα προϊόντα και λειτουργίες, επιπλέον τομείς, ή γλώσσες μετάφρασης. Συνδεθείτε με εξωτερικά συστήματα & αυξήστε την αποδοτικότητα της επένδυσής σας.

maik-jonietz-535261-unsplash-scaled.jpg

Εύκολη Διαχείριση

Διατηρήστε τον έλεγχο του ηλεκτρονικού σας καταστήματος με άμεση διαχείριση μέσω κινητών συσκευών ή tablet. Δημοσιεύστε ή τροποποιήστε προϊόντα και παραγγελίες εύκολα και γρήγορα.

nadine-shaabana-291361-unsplash-scaled.jpg

Μοντέρνα Σχεδίαση

Συνδυάστε τη λειτουργικότητα με τη μοντέρνα σχεδίαση. Αποκτήστε ένα καλαίσθητο ηλεκτρονικό κατάστημα με uptrending σχεδίαση και δυνατότητα προσαρμογής σε όλες τις νέες συσκευές.

ιδανικό για

Παραγωγούς
τροφίμων

Σχεδιαστές
κοσμημάτων

Σχεδιαστές
μόδας

Παροχή υπηρεσιών-
συνδρομητικά

σχόλια πελατών

 • Άψογη συνεργασία και κατανόηση στο τι ζητάω και πως μπορώ να το επιδιώξω. Μέσα σε λίγες μόνο μέρες είχα online την onepage ιστοσελίδα μου!

  Παναγιώτης Κ
 • Σωστοί επαγγελματίες με εξαιρετική συνέπεια σχετικά με τους χρόνους παράδοσης. Με βοήθησαν πολύ στην οργάνωση του περιεχομένου και με κατεύθυναν ως προς τη δομή της ιστοσελίδας μου.

  Μαίρη Π.
 • Ευχαριστώ πολύ για όλα Basix team!! Απέκτησα το δικό μου ηλεκτρονικό κατάστημα άμεσα και γρήγορα. Πέρασα τα προϊόντα μου πιο εύκολα απ'ότι φανταζόμουν και τώρα μπορώ να τα διαχειρίζομαι μόνη μου από το κινητό μου. Εξαιρετική δουλειά και πάλι!

  Έλλη Κ.
 • Σας ευχαριστώ πολύ για όλα!! Πανευτυχής με το αποτέλεσμα, ευχάριστο και φιλικό κλίμα!! Εντυπωσιάστηκα με την άμεση ανταπόκριση σε όλα και την πλήρη κατανόηση στο τι ζητάω!! Καλή συνέχεια!!

  Κωνσταντίνα Κ.
 • Παιδιά καταπληκτική δουλειά! Σας ευχαριστώ που φερθήκατε με επαγγελματισμό και συνέπεια κατά τη διάρκεια του project. Δεν το περίμενα να είναι τόσο εύκολο να ανεβάζω προιόντα στο site μου.

  Δημήτρης Σ.
 • Μέχρι σήμερα δεν πίστευα ότι μπορεί μέσω των AdWords να ανέβει τόσο πολύ ένα site στην κατάταξη της Google. Από τον πρώτο μήνα το site μου βγαίνει κιόλας στην πρώτη σελίδα στην πρώτη θέση. Ήδη έχω πελάτες που είδαν τη διαφήμισή μας και ήρθαν αν τους εξυπηρετήσω. Και πάλι ευχαριστώ! Συνεχίζουμε δυναμικά...

  John K.

ας ξεκινήσουμε την ιστοσελίδα σου

0