Ταχύτητα και απλότητα

Τα onepage sites αποτελούν την πιο πρακτική και δημοφιλή τάση και εκτιμώνται κυρίως από τους χρήστες που αναζητούν ταχύτητα και απλότητα. Είναι ιδανική λύση για την παρουσίαση ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας, για start up επιχειρήσεις, για τον τομέα εστίασης, πολιτικές καμπάνιες, καλλιτέχνες και events. Το μεγάλο πλεονέκτημά τους, είναι η περιεκτικότητα της πληροφορίας και η responsive σχεδίαση, ενώ η πλοήγηση γίνεται πιο απλή, η παρουσίαση πιο στοχευμένη και ο επαγγελματίας μπορεί εύκολα και γρήγορα να προσθέτει υλικό μέσω του κινητού του.

χαρακτηριστικά

 • One page navigation
  Ανάπτυξη περιεχομένου σε μια σελίδα και παρουσίαση με scroll down. Ο μέγιστος αριθμός τομέων του πακέτου που αφορά στην παραπάνω τιμολόγηση, ορίζεται στους εφτά (7).
 • Ανάπτυξη περιεχομένου
  Landing page με μια ή περισσότερες φωτογραφίες (slideshow), σύντομη παρουσίαση της επιχείρησης και των υπηρεσιών, gallery, blog, χάρτης κατάδειξης τοποθεσίας, τομέας επικοινωνίας.
 • Επεκτασιμότητα
  Δυνατότητα μετατροπής του onepager σε multipage ιστοσελίδα, με επέκταση του περιεχομένου και της λειτουργικότητας και προσθήκη επιπλέον τομέων, λειτουργιών ή γλωσσών μετάφρασης.
 • Responsive design
  Ιστοσελίδες σχεδιασμένες εξαρχής σε grid system, με δυνατότητα προσαρμογής σε tablet και smart phones.
 • Χρήση smart tabs
  Εξοικονόμηση χώρου και συμπύκνωση περιεχομένου μέσα από ομαδοποίηση των πληροφοριών και έξυπνη εμφάνιση με την ενεργοποίηση κουμπιών.
 • Social media buttons
  Σύνδεση ιστοσελίδας με τα social media (facebook, twitter, instagram, youΤube channel) μέσω κουμπιών, για μεγαλύτερη διάδραση και κοινοποίηση του περιεχομένου.
 • Google friendly (SEO)
  Με προδιαγραφές ώστε να είναι προσβάσιμη από τις μηχανές αναζήτησης (SEO READY) και επιλογή λέξεων-κλειδιών για βελτιστοποίηση της κατάταξης της σελίδας στη Google.
 • GDPR READY
  Ιστοσελίδες που εγγυώνται την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών (GDPR Compliance).
 • Φιλικές για ΑΜΕΑ
  Ιστοσελίδες επιλέξιμες για προγράμματα ΕΣΠΑ, που διαθέτουν αυξομείωση κειμένων και ηχητικές περιγραφές.

λόγοι να το επιλέξεις

blur-close-up-design-196645-scaled.jpg

Μικρός χρόνος κατασκευής

Αποκτήστε άμεσα την ιστοσελίδα σας, μέσα σε λίγες μόνο μέρες από την παράδοση του περιεχομένου. Επωφεληθείτε από την ευελιξία που προσφέρει η λύση του onepage website και προηγηθείτε του ανταγωνισμού σας.

nik-macmillan-280300-unsplash-scaled.jpg

Στοχευμένο περιεχόμενο

Δώστε στην ιστοσελίδα σας το χαρακτήρα που αντιπροσωπεύει εσάς και την επιχείρησή σας. Άμεσα και μεθοδικά επιλέξτε μαζί μας το περιεχόμενο που θα περιγράψει καλύτερα τις υπηρεσίες σας.

maik-jonietz-535261-unsplash-scaled.jpg

Επεκτασιμότητα
και ευελιξία

Μετατρέψτε εύκολα το onepager σε multipage ιστοσελίδα, με επέκταση του περιεχομένου και της λειτουργικότητας. Προσθέστε επιπλέον τομείς, λειτουργίες ή γλώσσες μετάφρασης, ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησης.

nadine-shaabana-291361-unsplash-scaled.jpg

Χαμηλό κόστος υλοποίησης

Κάντε τα πρώτα σας βήματα στον τομέα του διαδικτύου με χαμηλό κόστος. Low budget ιστοσελίδες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της επιχείρησης και έχουν τη δυνατότητα επέκτασης μελλοντικά.

ιδανικό για

Start up
επιχειρήσεις

Καταστήματα
εστίασης

Πολιτικές
καμπάνιες

Καλλιτέχνες
& events

σχόλια πελατών

 • Άψογη συνεργασία και κατανόηση στο τι ζητάω και πως μπορώ να το επιδιώξω. Μέσα σε λίγες μόνο μέρες είχα online την onepage ιστοσελίδα μου!

  Παναγιώτης Κ
 • Σωστοί επαγγελματίες με εξαιρετική συνέπεια σχετικά με τους χρόνους παράδοσης. Με βοήθησαν πολύ στην οργάνωση του περιεχομένου και με κατεύθυναν ως προς τη δομή της ιστοσελίδας μου.

  Μαίρη Π.
 • Ευχαριστώ πολύ για όλα Basix team!! Απέκτησα το δικό μου ηλεκτρονικό κατάστημα άμεσα και γρήγορα. Πέρασα τα προϊόντα μου πιο εύκολα απ'ότι φανταζόμουν και τώρα μπορώ να τα διαχειρίζομαι μόνη μου από το κινητό μου. Εξαιρετική δουλειά και πάλι!

  Έλλη Κ.
 • Σας ευχαριστώ πολύ για όλα!! Πανευτυχής με το αποτέλεσμα, ευχάριστο και φιλικό κλίμα!! Εντυπωσιάστηκα με την άμεση ανταπόκριση σε όλα και την πλήρη κατανόηση στο τι ζητάω!! Καλή συνέχεια!!

  Κωνσταντίνα Κ.
 • Παιδιά καταπληκτική δουλειά! Σας ευχαριστώ που φερθήκατε με επαγγελματισμό και συνέπεια κατά τη διάρκεια του project. Δεν το περίμενα να είναι τόσο εύκολο να ανεβάζω προιόντα στο site μου.

  Δημήτρης Σ.
 • Μέχρι σήμερα δεν πίστευα ότι μπορεί μέσω των AdWords να ανέβει τόσο πολύ ένα site στην κατάταξη της Google. Από τον πρώτο μήνα το site μου βγαίνει κιόλας στην πρώτη σελίδα στην πρώτη θέση. Ήδη έχω πελάτες που είδαν τη διαφήμισή μας και ήρθαν αν τους εξυπηρετήσω. Και πάλι ευχαριστώ! Συνεχίζουμε δυναμικά...

  John K.

ας ξεκινήσουμε την ιστοσελίδα σου

0