Περισσότερες ευκαιρίες αλληλεπίδρασης

Ιστοσελίδες με μεγάλη έκταση και στοχευμένο περιεχόμενο, ιδανικές για επιχειρήσεις με αυξημένες ανάγκες και πληθώρα υπηρεσιών. Αποτελούνται από υπο-τομείς ή ακόμη και μικρότερα one pagers, έχουν responsive σχεδίαση, με δυνατότητα επέκτασης μελλοντικά, call-to-action buttons και ισχυρό SEO.

χαρακτηριστικά

 • Έκταση περιεχομένου
  Ανάπτυξη περιεχομένου σε πολλαπλές σελίδες. Ο μέγιστος αριθμός σελίδων του πακέτου που αφορά στην παραπάνω τιμολόγηση, ορίζεται στις εφτά (7).
 • Δημιουργία περιεχομένου
  Διαχείριση περιεχομένου (κειμένων και φωτογραφιών) σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησης και τους στόχους marketing.
 • Mobile publishing
  Ιστοσελίδες εύκολες στη χρήση, με δυνατότητα αλλαγής εικόνων ή κειμένων από έναν απλό χρήστη, μέσω κινητού τηλεφώνου ή tablet.
 • Επεκτασιμότητα
  Δυνατότητα επέκτασης του περιεχομένου και της λειτουργικότητας, με εύκολη προσθήκη επιπλέον τομέων, λειτουργιών ή γλωσσών μετάφρασης.
 • Social media connected
  Εμφανείς θέσεις για τα social media buttons (facebook, twitter, instagram, youΤube channel) που εγγυάται διάδραση και κοινοποίηση της σελίδας.
 • SEO READY
  Στοχευμένο περιεχόμενο και διερεύνηση λέξεων κλειδιών, για βελτιστοποίηση της κατάταξης της σελίδας στη μηχανή αναζήτησης της Google.
 • GDPR READY
  Ιστοσελίδες που εγγυώνται την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών (GDPR Compliance).
 • Φιλικές για ΑΜΕΑ
  Ιστοσελίδες επιλέξιμες για προγράμματα ΕΣΠΑ, που διαθέτουν αυξομείωση κειμένων και ηχητικές περιγραφές.

λόγοι να το επιλέξεις

blur-close-up-design-196645-scaled.jpg

Εκτενές content

Επιλέξτε μαζί μας το περιεχόμενο που περιγράφει στο βέλτιστο εσάς και την επιχείρησή σας. Χρησιμοποιείστε στοχευμένο φωτογραφικό υλικό ή βίντεο και επιμεληθείτε τα κείμενα που θα τα συνοδεύουν.

nik-macmillan-280300-unsplash-scaled.jpg

Επεκτασιμότητα

Διευρύνετε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας και επεκτείνετε το σύστημα πλοήγησης, ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησης. Προσθέστε περιεχομένο, τομείς, λειτουργίες ή γλώσσες μετάφρασης, εύκολα και γρήγορα.

maik-jonietz-535261-unsplash-scaled.jpg

Εύκολη διαχείριση

Διαχειριστείτε την ιστοσελίδα σας εύκολα και με ασφάλεια μέσα από το διαχειριστικό της πάνελ. Προσθέστε φωτογραφίες στο gallery, άρθρα ή ενημερώσεις και δημοσιεύστε τα άμεσα με το πάτημα ενός κουμπιού.

nadine-shaabana-291361-unsplash-scaled.jpg

Google friendly

Κατακτήστε την πρώτη θέση στη Google με τις ισχυρές δυνατότητες SEO που διαθέτει ένα multipage website. Σελίδες με μεγαλύτερη έκταση περιεχομένου  αποτελούν τη βάση για επιτυχημένο digital marketing.

ιδανικό για

Μικρομεσαίες
επιχειρήσεις

Τουριστικές
μονάδες

Δικηγορικά
γραφεία

Ιατρεία-
κλινικές

σχόλια πελατών

 • Άψογη συνεργασία και κατανόηση στο τι ζητάω και πως μπορώ να το επιδιώξω. Μέσα σε λίγες μόνο μέρες είχα online την onepage ιστοσελίδα μου!

  Παναγιώτης Κ
 • Σωστοί επαγγελματίες με εξαιρετική συνέπεια σχετικά με τους χρόνους παράδοσης. Με βοήθησαν πολύ στην οργάνωση του περιεχομένου και με κατεύθυναν ως προς τη δομή της ιστοσελίδας μου.

  Μαίρη Π.
 • Ευχαριστώ πολύ για όλα Basix team!! Απέκτησα το δικό μου ηλεκτρονικό κατάστημα άμεσα και γρήγορα. Πέρασα τα προϊόντα μου πιο εύκολα απ'ότι φανταζόμουν και τώρα μπορώ να τα διαχειρίζομαι μόνη μου από το κινητό μου. Εξαιρετική δουλειά και πάλι!

  Έλλη Κ.
 • Σας ευχαριστώ πολύ για όλα!! Πανευτυχής με το αποτέλεσμα, ευχάριστο και φιλικό κλίμα!! Εντυπωσιάστηκα με την άμεση ανταπόκριση σε όλα και την πλήρη κατανόηση στο τι ζητάω!! Καλή συνέχεια!!

  Κωνσταντίνα Κ.
 • Παιδιά καταπληκτική δουλειά! Σας ευχαριστώ που φερθήκατε με επαγγελματισμό και συνέπεια κατά τη διάρκεια του project. Δεν το περίμενα να είναι τόσο εύκολο να ανεβάζω προιόντα στο site μου.

  Δημήτρης Σ.
 • Μέχρι σήμερα δεν πίστευα ότι μπορεί μέσω των AdWords να ανέβει τόσο πολύ ένα site στην κατάταξη της Google. Από τον πρώτο μήνα το site μου βγαίνει κιόλας στην πρώτη σελίδα στην πρώτη θέση. Ήδη έχω πελάτες που είδαν τη διαφήμισή μας και ήρθαν αν τους εξυπηρετήσω. Και πάλι ευχαριστώ! Συνεχίζουμε δυναμικά...

  John K.

ας ξεκινήσουμε την ιστοσελίδα σου

0